30 jaar rijervaring

"Ik ben Singh en ik heb inmiddels meer dan 30 jaar rijeraring in zowel Nederland als in het buitenland. Het blijft leuk om jongeren te helpen om veilig de weg op te gaan. Onderweg zorg ik er voor dat jij scherp blijft. Ik hou van een grapje op zijn tijd en natuurlijk mag je altijd meezingen met de autoradio!"


Enthousiast en betrokken

"Ik ben Marcia. Mijn vader heeft mij enthousiast gemaakt voor het vak. Ik vind het leuk om met jonge mensen het verkeer in te gaan. Bij mij kun je ook de Engelstalige lessen volgen."

Recencies van Autorijschool Singh

Benieuwd wat mensen van Autorijschool Singh vinden?

“Vriendelijke man met veel geduld. Heeft de hoop in mij nooit opgegeven en heb dus ook mijn rijbewijs uiteindelijk gehaald! Fijne en duidelijke lessen waar hij de tijd voor je neemt”
Birta Kohra
“Erg gezellig gehad in de tijd dat ik rijles had, maar alsnog duidelijke uitleg gekregen en uiteindelijk mijn rijbewijs gehaald! Alles goed geregeld en altijd snel een afspraak kunnen maken en wijzigen ondanks de omstandigheden hedendaags.”
Reno Van Balkum
“Een erg fijne rijschool en zeer gekwalificeerde en professionele instructeur. Ik heb de lessen als heel erg positief ervaren; ik zou het aan iedereen aanraden om hier je rijlessen te volgen.”
Ishara Gamage
“Fijne rijschool. De instructeur neemt de tijd om alles goed uit te leggen en heeft geduld. Voor ik het wist had ik mijn rijbewijs in de pocket!”
Daan Guelen

Waar geef ik mijn rijles?

Doesburg

Doetinchem

Arnhem

Contact

06 38243011

info@autorijschoolsingh.nl